Πόσες φορές έχεις ακούσει ότι οι γυναίκες προτιμούν τα “κακά παιδιά”;

Και ότι αν είσαι “καλό παιδί” δεν θα δεις ποτέ άσπρη μέρα με το ωραίο φύλο;

Κάθεσαι και καταριέσαι την μοίρα σου γιατί είσαι σωστός άνθρωπος και αντί αυτό να το εκτιμάνε, τελικά οι κάργιες μπλέκουν με κάτι ρεμάλια, ενώ εσένα σε έχουν μόνιμα στο φτύσιμο…

(Το γατάκι τους δεν στο δίνουν ούτε σε φωτογραφία).

Θέλω να συγκεντρωθείς για λίγο και με ακούσιες πολύ προσεκτικά:

Οι γυναίκες δεν γουστάρουν ούτε τα “κακά παιδιά”, ούτε τα “καλά παιδιά”. Οι γυναίκες γουστάρουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και ανάβουν με οποιονδήποτε άντρα τα έχει.

Για παράδειγμα, σε προσεγγίζει με καλή κοπέλα με ερωτικό ενδιαφέρον, αλλά είναι 322 κιλά και βρομάει. Θα την ερωτευτείς;

Άλλο παράδειγμα, σε προσεγγίζει μια σκύλα με ερωτικό ενδιαφέρον, αλλά έχει διαστημικό στήθος και έναν πάτο σκέτη κόλαση. Θα της πεις: Όχι δεν σε φυστικώνω γιατί δεν είσαι τόσο καλός άνθρωπος;

Για να είμαστε ειλικρινής οι περισσότερες γυναίκες προτιμούν να πάνε με έναν καλό άνθρωπο, όπως και εσύ θα προτιμούσες να πας με ένα καλό κορίτσι.

Απλά δεν γουστάρουν άντρες μαλθακούς και αδύναμους. Όπως δεν γουστάρεις και εσύ άσχημες γυναίκες.

Και επειδή πολλοί άντρες σήμερα είναι μαλθακοί και αδύναμοι μας συμφέρει να λέμε ότι είναι “καλοί” αντί να πούμε τα πράγματα με το όνομα τους: ότι δηλαδή είναι δειλά και φοβισμένα παιδάκια.

Οπότε πάμε ξανά: Οι γυναίκες ΛΑΧΤΑΡΟΥΝ ένα “καλό παιδί”, έναν καλό άντρα, απλά θέλουν αυτός ο άντρας να έχει κάποια συγκεκριμένα ποιοτικά χαρακτηριστικά.

Και όταν έχεις αυτά τα χαρακτηριστικά θα σε προτιμήσουν από οποιονδήποτε ρεμάλι και “κακό παιδί”.

Και δεν θα σε ξαναδούν ποτέ ξανά σαν φίλο, γιατί δεν μπορείς να βλέπεις κάποιον σαν φίλο όταν με την παρουσία του σε κάνει να βρέχεις το βρακάκι σου…

Στην πορεία της αυτοβελτίωσής μου στο φλερτ γνώρισα 5 τιτάνες του αθλήματος. Άντρες που άλλαζαν τις γυναίκες σαν τα πουκάμισα και αυτό χωρίς να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσπάθεια.

Από αυτούς δανείστηκα όλα τα χαρακτηριστικά (32 για την ακρίβεια) που πρέπει οπωσδήποτε να έχεις για να είσαι ελκυστικός στις γυναίκες.

Για να μάθεις ποια είναι αυτά τα χαρακτηριστικά και να τα ενσωματώσεις την δική σου ξεχωριστή προσωπικότητα παρακολούθησε το πρόγραμμα playboy psychology.

Τα παραμύθια τελείωσαν, αποφάσισε ποιος θες να είσαι:

Αυτός;

ερωτευμένο κουταβάκι καλό παιδί

Η αυτός;

Τα λιοντάρια δεν τα απασχολουν αν οι Ελληνίδες είναι ξενέρωτες

Αν θες να είσαι ο δεύτερος πάτα την εικόνα του λιονταριού και άλλαξε την ερωτική σου ζωή σήμερα.