Έχεις παρατηρήσει ότι αρκετοί φλώροι γύρο σου τα έχουν με αρκετά εμφανίσιμες γυναίκες για τα κυβικά τους;

Όσα ξέρουμε για ισχυρούς άντρες, Α αρσενικά κλπ. μοιάζουν να πηγαίνουν περίπατο στις μέρες μας και αναρωτιέσαι πολλές φορές αν όλα όσα λέμε είναι βλακείες.

Γιατί πολλές όμορφες γυναίκες προτιμούν αδύναμους άντρες μου το απάντησε ένα χρυσό κορίτσι, η Γεωργία, πριν μερικά χρόνια…

Την Γεωργία την είχα γνωρίσει ένα βράδυ στο Γκάζι. Ήταν πολύ εντυπωσιακή γυναίκα, με καστανόξανθα μαλλιά, δύο πράσινα πανέμορφα ματάκια, γύρο στο1,80 με απίστευτη σωματάρα που κολάζει ακόμα και καλόγερο.

Την διεκδίκησα χωρίς να χάσω δευτερόλεπτο και ενώ έδειχνε ξεκάθαρα ερωτικό ενδιαφέρων κάπου στράβωσε και τελικά χαθήκαμε…

Την συνάντησα ξανά μετά από έξι μήνες τυχαία. Δεν ήταν μόνη της όμως, συνοδευόταν από την καινούρια της σχέση και εμένα με σύστησε στο αγόρι της σαν έναν παλιό της φίλο!

Ο τύπος που είχε μαζί της της ήταν επιεικώς απαράδεκτος.Τον είχε σαν το κουτάβι της, ανάθεμα αν είχε ξαναπάει με γυναίκα στην ζωή του πριν την Γεωργία!

Μου κοκορευόταν μάλιστα ότι για να την “ρίξει” την πολιορκούσε μήνες! Της έκανε όλα τα χατίρια, την κυνηγούσε παντού, μέχρι και ταξίδι την πήγε, με όλα τα έξοδα της πληρωμένα, αλλά αυτή δεν του καθόταν γιατί είναι “δύσκολη κοπέλα”!

“Τι στο διάολο! Πως μπορεί μια τέτοια γυναικάρα να διαλέξει για γκόμενο έναν τέτοιο χλεχλέ!”, Σκέφτηκα.

Δύο μήνες αργότερα είδα ένα μήνυμα από την Γεωργία στο Facebook. Ξαφνιάστηκα, δεν το περίμενα! Είχε όρεξη για κουβέντα… Είπαμε διάφορα και έβλεπα ότι με ζαχαρώνει. Το ένα έφερε το άλλο και τελικά κατέληξε να έρθει σπίτι μου!

Ήπιαμε μερικά κρασάκια και της το έπαιζα αδιάφορος. Της εξηγούσα γιατί δεν θα μπορούσα ποτέ να κάνω κάτι μαζί της λόγω ηλικίας (της έριχνα 5 ολόκληρα χρόνια!).

Αυτή ερχόταν όλο πιο κοντά μου σωματικά και στο τέλος με καβάλησε μόνη της. Έκανε λίγο την δύσκολη όταν της έβγαζα τα ρούχα για την τιμή των όπλων αλλά ως εκεί… κατέληξε στο “πρόσεχε μην μου αφήσεις σημάδια!”

Μετά το σεξ πιάσαμε κουβέντα και άρχισε να μου λέει για το αγόρι της. Πόσο κάλος σύντροφος είναι και πως προσπαθεί να κάνει τα πάντα για αυτήν (συναισθηματικά και οικονομικά)!

Εκείνη την στιγμή το παζλ άρχισε να λύνεται στο μυαλό μου. Κατάλαβα ακριβώς γιατί πολλές γυναίκες προτιμούν αδύναμους άντρες και θα σου το μαρτυρήσω αμέσως:

Στη σημερινή εποχή όλο και περισσότερες γυναίκες προτιμούν αδύναμους, ανασφαλείς άντρες για σταθερή σχέση γιατί απλά τους κάνουν εύκολα κουμάντο! Έχουν το κουτάβι τους στο σπίτι δεμένο και το κεφάλι ήσυχο.

Δυστυχώς όμως αυτό το μοντέλο δεν μπορεί να δουλέψει! Και αν δεχτείς να είσαι το κουτάβι της κάθε κοκόνας θα το πληρώσεις πολύ ακριβά!

Γιατί είναι αδύνατον μία γυναίκα να νιώσει ερωτική έλξη για ένα κουτάβι… Απλά βολεύεται βάση λογικής. Τα συναισθήματα της όμως θα την αναγκάσουν να ψαχτεί και αλλού! Θα ψάξει να βρει ένα λιοντάρι που θα την βάλει κάτω και θα την κάνει να νιώσει γυναίκα.

Συζήτησα το θέμα και με άλλους φίλους ψημένους στο φλερτ και τελικά είχαν καταλήξει και αυτοί στα ίδια συμπεράσματα…

Τώρα δεν μπορείς πλέον να ισχυριστείς άγνοια… Σε έχω προειδοποιήσει:

Μην τολμήσεις ΠΟΤΕ να μπεις σε σχέση με μία γυναίκα που σε ελέγχει. Μην αφήσεις καμία να σε έχει κουτάβι της και να σε κάνει αδύναμο.

Αφιέρωσε χρόνο από την ζωή σου να μάθεις να φλερτάρεις και να μάθεις καλά την γυναικεία ψυχολογία. Φρόντισε να έχεις πάει με αρκετές γυναίκες πριν καταλήξεις να μείνεις με μία ώστε ξέρεις καλά τι παίζει.

Μάθε καλά τις γυναίκες τώρα… πριν σε τυλίξει κάποια και σε στείλει αδιάβαστο. Πάτα τον παρακάτω σύνδεσμο, απόκτησε την “βίβλο” του φλερτ, το Ποτέ Ξανά Μόνος, και εφάρμοσε όσα θα μάθεις με θρησκευτική ευλάβεια.

Ο φίλος σου, Phoenix