Προχτές έλαβα ένα μήνυμα από έναν εξαγριωμένο άντρακλα: “Λες στους άντρες να προσεγγίζουν γυναίκες και άλλες τέτοιες μ@λακίες. Πήγαινε να πεθάνεις και άσε μας ήσυχους. Νομίζεις ότι να κυνηγάς τις γυναίκες θα σε κάνει πιο άντρα; Μην ξεράσω”

Κάθε φορά που κάποιος μου επιτίθεται χαίρομαι! Χαίρομαι γιατί ξέρω ότι κάνω την δουλεία μου καλά. Όσο αυτά που λέω ενοχλούν ορισμένους, ξέρω ότι παράλληλα πολλοί άλλοι νοήμονες παίρνουν το σωστό μήνυμα.

Προφανώς και ο άνθρωπος που μου έγραψε αυτό το μήνυμα έχει έχει σοβαρό θέμα. Έχει θέμα με τον εαυτό του καταρχήν και φυσικά έχει τεράστιο θέμα και με τις γυναίκες.

Θεωρεί πως αν τις φτύνεις και προσποιείσαι ότι δεν τις χρειάζεσαι θα είναι όλα κομπλέ! Αυτοπιπόνεται λοιπόν και λέει πως το να κάνεις καμάκι δεν θα σε κάνει άντρα.

Τι θα σε κάνει άντρα;

Να έχεις χάσεις κάθε επαφή με την φύση και τις βασικές ανάγκες σου, να υποκρίνεσαι ότι δεν σε ενδιαφέρει το νινι και τελικά να βγάζεις στα συναισθηματικά σου αδιέξοδα σε ξένους στο διαδίκτυο;

Χμμμ…

Πάντως παίχτη μου, για να είμαστε δίκαιοι, ο μπαμπουίνος έχει και κάποιο πόιντ στο μήνυμα που μου έστειλε! Γιατί να κάνουμε τόση προσπάθεια για τις γυναίκες; Είναι καλύτερες από εμάς; Γιατί να μην κάνουν αυτές την προσπάθεια για μας;

Αδερφέ… λυπάμαι που θα στο πω αλλά οι γυναίκες σήμερα έχουν υπερβολική αξία, ενώ εσύ ελάχιστη. Είναι έτσι δομημένη η κοινωνία μας που μια μέτρια εμφανισιακά χαζοβιόλα μπορεί να έχει περισσότερη αξία από ένα αξιόλογο επιστήμονα.

Αυτή είναι η κατάσταση.

Για αυτό και οι άντρες γίνονται όλο και πιο απελπισμένοι και μοναχικοί. Αν θα με ρώταγες πια είναι τα μεγαλύτερα ζητήματα των άντρων σήμερα, θα σου έλεγα η έλλειψη αποδοχής και η μοναξιά.

Η λύση στο πρόβλημα όμως δεν είναι να κρυφτείς στη σπηλιά σου και να παρασταίνεις ότι δεν σε ενδιαφέρουν οι γυναίκες. Δεν θα πιάσει αυτό αγόρι μου…

Η συντροφικότητα, το σεχ, η επαφή με το αντίθετο φύλο, η οικογένεια είναι βασικές ανάγκες του ανθρώπου. Πρέπει να καλυφθούν οπωσδήποτε.

Διαφορετικά θα γίνεις κάτι παράξενο και αξιολύπητο σαν τον πονεμένο φίλο μας που με έβρισε.

Για αυτό και λέω ότι η λύση δεν είναι ούτε να τα παρατήσεις, ούτε να βρίζεις τις γυναίκες ή καταραμένη κοινωνία και τον Φοίνικα…

Η λύση είναι να κάνεις αυτό πρέπει σαν άντρας από την φύση σου:

Να αναλάβεις δράση, να διεκδικήσεις αυτό που θέλεις, να μην το βάλεις κάτω όσες αποτυχίες και αν έχεις και τελικά να κερδίσεις αυτό πραγματικά λαχταράει η ψυχή σου.

Και αυτό θα το κάνεις για σένα. Δεν το κάνεις για τις γυναίκες. Δεν προσεγγίζεις τις γυναίκες για αυτές. Για την πάρτη σου το κάνεις.

Βεβαίως και ξερό ότι αυτός ο δρόμος δεν είναι καθόλου εύκολος και για κερδίσω αυτό το παιγνίδι μου πήρε πάνω από μια δεκαετία.

Αν λοιπόν θέλεις να βάλω ένα χεράκι σε αυτό το δύσκολο κομμάτι της αυτοβελτίωσης με τις γυναίκες και να σε βοηθήσω να αποκτήσεις την κοπέλα/ες που αξίζεις συμπλήρωσε το ημέιλ σου στη φόρμα από κάτω