Το 95% των ανθρώπων που διαβάζει αυτό το ημέιλ δεν θα πετύχουν τίποτε αξιόλογο στο φλερτ.
 
Δεν θα καταφέρουν ποτέ να “ρίξουν” τις γυναίκες που ποθούν, δεν θα βρουν ποτέ την κουκλάρα που θα γίνει η “μία” για να αράξουν μαζί της.
 
Στην καλύτερη θα συμβιβαστούν με κάτι μέτριο και θα νιώθουν που και πού ένα κόμπο στο στομάχι (και ζήλια) όταν βλέπουν κάποιον άλλο μάγκα να κάνει όσα αυτοί ποτέ δεν τόλμησαν.
 
Θα βλέπουν να περνάει μια κουκλάρα δίπλα τους και θα νιώθουν σκ@τα γιατί ξέρουν ότι μια τέτοια δεν θα γυρίσει ποτέ ούτε για να τους φτύσει.
 
Ότι και αν σου πω – διδάξω εγώ είσαι κατά 95% καταδικασμένος να αποτύχεις.
 
Όχι γιατί οι γνώσεις που παίρνεις από μένα δεν είναι καλές.
 
Ότι μαθαίνεις εδώ είναι κατά την ταπεινή, αλλά ολοσωστή άποψη μου, οι καλύτερες και ειλικρινέστερες γνώσεις πάνω στο παιγνίδι και τις γυναίκες που θα βρεις στο διαδίκτυο.
 
Αν λοιπόν η πληροφορία είναι άριστη, γιατί πάλι 95% των αναγνωστών θα αποτύχει;
 
Γιατί τους λείπει κάτι πάρα πολύ σημαντικό…
 
Τι είναι αυτό;
 
Δεν το θέλουν πραγματικά.
 
Θα ήθελαν να είναι σε θέση να ρίχνουν μοντέλα, αλλά το θέλουν όπως θέλουν να κερδίσουν το Τζόκερ. Αν κάτσει καλά, διαφορετικά δεν θα ζορίσουν πολύ τον κώλο τους να το πετύχουν.
 
Θα σου κάνω μια κρίσιμη ερώτηση:
 
Σε μια κλίμακα από 1 έως 10, πόσο πολύ θέλεις να γίνεις καλός στο φλερτ; Πόσο θέλεις να “ρίξεις” κάποια πολύ δυνατά μωρά στο κρεβάτι σου και τελικά να γνωρίσεις μια πολύ ξεχωριστή κοπέλα για να αράξεις μαζί της;
 
Οτιδήποτε κάτω από 10 δεν είναι αποδεκτό. Αν μου πεις το θέλω 9,5 θα αποτύχεις.
 
Όταν ξεκίνησα να μαθαίνω την γυναικεία ψυχή και τα κουμπιά της, όταν ξεκίνησα με την απόφαση να γίνω αστέρι στο φλερτ, ήμουν 100% αποφασισμένος να το πετύχω.
 
Ήμουν παράλογα σίγουρος ότι θα τα καταφέρω!
 
Άσχετα ποια ήταν η θέση μου, πόσο μεγάλες ήταν οι δυσκολίες που αντιμετώπισα όντας ένας απλός, μέτριος εμφανισιακά άντρας με ένα σωρό ανασφάλειες και κουσούρια.
 
Ήταν ζήτημα ζωής και θανάτου να το πετύχω.
 
Θυμάμαι στην Αθήνα μια συζήτηση με έναν παλιό φίλο. Μου παραπονιόταν και ήθελε να τον βοηθήσω με τις γυναίκες. Με ρωτούσε τι κάνω διαφορετικά και παίζω τις κοκόνες στα δάχτυλα του χεριού μου, ενώ αυτός βασανίζετε για χρόνια.
 
Και του έκανα την ίδια ερώτηση που κάνω σήμερα και σε σένα: Είσαι αποφασισμένος να το πετύχεις πάση θυσία; Είναι ζήτημα ζωή και θανάτου για σένα; Θα κάνεις οτιδήποτε απαιτείται για να τα καταφέρεις;
 
Η απάντηση του ήταν όχι και ακόμα παραμένει μόνος, ταλαιπωρείται και συνεχώς πληγώνεται από τις γυναίκες.
 
Εσύ πόσο το θέλεις;
 
Αν ανήκεις στο 5% το θέλει 100%, αν είσαι έτοιμος να δοκιμάσεις τα όρια σου και να κάνεις ότι χρειάζεται για να πας με τις γυναίκες που λαχταράς δώσε το ημέιλ σου από κάτω και ξεκίνα να διαβάζεις το δωρεάν βιβλίο μου